sesong- produkter
helte- produkter
den nye strategien
grandiosa
stabbur-makrell
toro
nora
idun
bigone
nugatti
FUN Light
leverpostei
mr.lee
bigone
HELTEPRODUKT - bigone
KATEGORI-INNSIKT
salgs-utvikling
SUKSESS- HISTORIER
markeds- andel
mersalg ideer
 kan deles med kunde for selger
MEDIA I PERIODEN
Pizza bærekraft
butikk- MATERIELL
picos i 
pizza
Mål om halvering innen 2025
Fabrikken vår på Stranda har som mål å halvere matsvinn fra produksjon innen 2025. Med systematisk jobbing gjennom hele produksjons-prosessen, inkludert store investeringer i maskiner, er målet innen rekkevidde. Og reduksjon av matsvinn betyr reduksjon av klimautslipp. ofn gir også lite matsvinn i hjemmet, for den er like god dagen etter hvis du skulle være så heldig å ha rester liggende i kjøleskapet.
Bærekraftsarbeid i pizza - matsvin
Emballasje
Matsvinn
Råvarer