sesong- produkter
helte- produkter
den nye strategien
grandiosa
stabbur-makrell
toro
nora
idun
bigone
nugatti
FUN Light
leverpostei
mr.lee
grandiosa
HELTEPRODUKT - grandiosa
KATEGORI-INNSIKT
salgs-utvikling
Pizza bærekraft
picos i 
pizza
SUKSESS- HISTORIER
markeds- andel
mersalg ideer
 kan deles med kunde for selger
MEDIA I PERIODEN
butikk- MATERIELL
01
Gode rutiner -> bedre varetrykk -> økt salg
02
Pizza er det største impulsproduktet i frysedisken - sikre varetrykk og 
synlighet
03
vs
Pizza i frysedisk selger bedre enn pizza i fryseskap
09
Kvaliteten på pizza holder seg bedre i frysedisk enn i fryseskap pga jevnere riktig temperatur (skapdører som åpnes og lukkes slipper varm luft inn 
og skaper temperatur - svingninger og dugg på skapdørene)
10
følg planogram! Butikker som har pliktig sortiment på plass har 
høyest pizza-andel
04
Materiell øker salget
06
5,8x
Grandiosa Classic rullerer 3,5 ganger raskere enn nærmeste konkurrent
05 20% Kampanjesalget på mandag utgjør ca 20% av total-volumet på uken
08
50%
Manglende prismerking reduserer salget av pizza med 50%
07
07
Pizza i endedisk til ordinær-pris gir mersalg pga impulssalg
GENERELL PIZZAINNSIKT
pizzaiNNSIKT
varehåndtering
fryseprosjekt