sesong- produkter
helte- produkter
den nye strategien
grandiosa
stabbur-makrell
toro
nora
idun
bigone
nugatti
FUN Light
leverpostei
mr.lee
grandiosa
HELTEPRODUKT - grandiosa
KATEGORI-INNSIKT
salgs-utvikling
Pizza bærekraft
picos i 
pizza
SUKSESS- HISTORIER
markeds- andel
mersalg ideer
 kan deles med kunde for selger
MEDIA I PERIODEN
butikk- MATERIELL
våre grandiosa helteprodukter
pizzaiNNSIKT
varehåndtering
fryseprosjekt
Nordmenn liker norsk produsert mat Både Grandiosa og BigOne produseres i Norge Nordmenn elsker frossenpizza og veksten har vært meget solid siden den første Grandiosa ble laget i 1980 – Grandiosa har f.eks. befestet seg som en av Norges nasjonalretter Grandiosa bruker kun kjøtt fra norske bondegårder - 
5 600 norske kuer jobber heltid for å lage melk til all Grandiosa-osten  Frossenpizza er jo fantastisk godt og så er det så lettvint, samme gode resultat hver gang. Det er mange situasjoner der en frossenpizza er det ultimate måltidet 1980 5600